• ΤΕΑ INTERAMERICAN

    Λ. Μεσογείων 2
    24ος όροφος, Αθήνα 11527

  • 2109461094

    info@teainteramerican.gr

  • 8:00-16:00

    Δευτέρα - Παρασκευή

Αθήνα, 10 Μαρτίου 2016

 

Αγαπητά Μέλη,

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση  σας  ενημερώνουμε ότι από σήμερα μπορείτε να εκτυπώσετε ή/και να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας το  ετήσιο ενημερωτικό υλικό που εκδόθηκε από το ΤΕΑ Interamerican γιά το οικονομικό έτος 2015.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι για να  κάνετε  χρήση  αυτής της  υπηρεσίας θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα :

 

  1. Μπαίνετε στην ιστοσελίδα του Ταμείου  http://www.teainteramerican.gr/
  2. Εφόσον έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό, επιλέγετε “Ατομικός Λογαριασμός” και εισάγετε τους προσωπικούς κωδικούς σας.
  3. Αν δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό, θα πρέπει να επιλέξετε «Δημιουργία  λογαριασμού». Σε αυτή την διαδικασία δημιουργείτε τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης  και στη συνέχεια εισάγετε  ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και Κωδικό Όμίλου (είναι ο πενταψήφιος κωδικός που αναγράφεται στο έντυπο της μισθοδοσίας). Αφού δημιουργήσετε επιτυχώς τον λογαριασμό σας,  επιστρέφετε στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας του Ταμείου, επιλέγετε “Ατομικός Λογαριασμός” και εισάγετε τους προσωπικούς κωδικούς σας.
  4. Ζητείται εκ νέου να δώσετε user name και password, προκειμένου να έχετε  πρόσβαση στα στοιχεία του Ατομικού Λογαριασμού .
  5. Επιλέγετε «Εκτυπώσεις»
  6. Στη συνέχεα έχετε την δυνατότητα να εκτυπώσετε ή και να αποθηκεύσετε τα στοιχεία του ενημερωτικού υλικού του 2015 που περιέχει :
  • Κίνηση  Λογαριασμού.
  • Ενημερωτικό σημείωμα.

 

Παρακαλώ σημειώστε ότι  Φορολογικές Βεβαιώσεις εκδίδονται από το Ταμείο μόνο γιά  τυχόν ποσά  έκτακτων  προαιρετικών  εισφορών . Τα ποσά των τακτικών  μηνιαίων προαιρετικών εισφορών που παρακρατούνται από την μισθοδοσία σας συμπεριλαμβάνονται στην Βεβαίωση Αποδοχών που εκδίδεται από την Διεύθυνση Προσωπικού.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

 

Ανδρέας Παναγιώτου

Διευθυντής ΤΕΑ Interamerican