• ΤΕΑ INTERAMERICAN

    Λ. Συγγρού 124-126
    Ισόγειο Αθήνα 17680

  • 2109461094

    info@teainteramerican.gr

  • 8:00-16:00

    Δευτέρα - Παρασκευή

Προς
Τα μέλη του ΤΕΑ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΑ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ
 
Η Διοίκηση του ΤΕΑ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ αποφάσισε ομόφωνα κατά την συνεδρίασή της που πραγματοποιήθηκε στις 11/9/2018 να προσκαλέσει όλα τα μέλη του ΤΕΑ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ να συμμετάσχουν στην 4η Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8/10/2018 στο αμφιθέατρο του 1ου ορόφου του κτιρίου 124-126 από τις 15:00 έως τις 17:00,  με  θέματα ημερήσιας διάταξης:
Τον απολογισμό των πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ.
Την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. για τη χρήση που έληξε.
Την προκήρυξη των αρχαιρεσιών γιά την εκλογή των :
τεσσάρων (4) από τα επτά (7) τακτικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, κατ’ άρθρο 19 του Καταστατικού τα οποία εκλέγονται από την Γενική Συνέλευση
δύο (2) εκ των τριών (3) μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής, κατ’ άρθρο 15 του Καταστατικού τα οποία εκλέγονται από την Γενική Συνέλευση.
Την εκλογή των τριών (3) μελών της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, καθώς και τα ισάριθμα αναπληρωματικά μέλη
 
Τα Μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική  Επιτροπή  θα  πρέπει  να  υποβάλλουν  σχετική  προς  τούτο αίτηση (http://www.teainteramerican.gr/)το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και ώρα 10:00, την οποία θα πρέπει να αποστείλουν στο Ταμείο, είτε σε ηλεκτρονική μορφή (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) είτε υποβάλλοντας σχετική αίτηση με απόδειξη παραλαβής στα γραφεία του ΤΕΑ (ισόγειο Συγγρού 124-126). Τα μέλη επαρχίας που δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα μπορούν να αποστείλουν με εσωτερική αλληλογραφία την σχετική αίτηση υποψηφιότητας εφόσον η αρχική ημερομηνία αποστολής της αίτησης είναι μέχρι την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018.
 
Την 8η Οκτωβρίου 2018 θα συνταχθεί βάσει των αιτήσεων υποβολής υποψηφιοτήτων που παραλήφθηκαν με τον προαναφερόμενο τρόπο, πίνακας υποψηφιοτήτων κατ’ απόλυτη αλφαβητική σειρά, ο οποίος και θα αναρτηθεί σχετικά.
 
Σας ενημερώνουμε ότι οι προθεσμίες και το εν γένει χρονοδιάγραμμα είναι αυστηρό και προβλέπεται με απόλυτο τρόπο στο Καταστατικό έγγραφο. Για το λόγο αυτό θα πρέπει όλοι να το τηρήσουμε και να το σεβαστούμε, για την επίτευξη της ομαλής και εύρυθμης λειτουργίας του ΤΕΑ.
 
 
Αθήνα, 12 Σεπτεμβρίου 2018
Εκ μέρους της Διοίκησης
 
 
 
……………………………………………..
Ευάγγελος Θωμόπουλος
 Πρόεδρος