• ΤΕΑ INTERAMERICAN

    Λ. Μεσογείων 2
    24ος όροφος, Αθήνα 11527

  • 2109461094

    info@teainteramerican.gr

  • 8:00-16:00

    Δευτέρα - Παρασκευή

 

Προς

Τα μέλη του ΤΕΑ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΤΕΑ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ

 

Δυνάμει των αναφερομένων στην παράγραφο 5 του άρθρου 15 του Καταστατικού του ΤΕΑ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ, σας ενημερώνουμε ότι οι υποψήφιοι οι οποίοι κατέθεσαν νομίμως και εμπροθέσμως την υποψηφιότητά τους για την εκλογή τους ως τακτικά μέλη του Δ.Σ. του ΤΕΑ, είναι, κατ’ αλφαβητική σειρά, οι εξής:

 

ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΒΟΥΡΝΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΓΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΓΑΝΤΣΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΔΕΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΘΩΜΑ

ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΛΟΥΚΑ

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΕΑ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ

              

Δυνάμει των αναφερομένων στην παράγραφο 1 του άρθρου 19 του Καταστατικού του ΤΕΑ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ, σας ενημερώνουμε ότι οι υποψήφιοι οι οποίοι κατέθεσαν νομίμως και εμπροθέσμως την υποψηφιότητά τους για την εκλογή τους ως μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής του ΤΕΑ με 4ετή θητεία, είναι, κατ’ αλφαβητική σειρά, οι εξής:

 

ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΛΟΥΚΑ

 

Περαιτέρω, σημειώστε τα κατωτέρω:

Σας υπενθυμίζουμε ότι όλα τα μέλη του ΤΕΑ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ καλούνται να συμμετάσχουν στην 6η Γενική Συνέλευση μετά την ίδρυσή του, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 στα γραφεία του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Προσωπικού ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ Ν.Π.Ι.Δ. στο ισόγειο του κτιρίου 124-126 από τις 9:00 έως τις 17:00, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή των τεσσάρων (4) εκ των επτά (7) τακτικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των δύο (2) από εκ των τριών (3) μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής τα οποία εκλέγονται από την Γενική Συνέλευση.

 

Επί της διαδικασίας:

- Τα μέλη για να ψηφίσουν απαιτείται να έχουν μαζί τους είτε αστυνομική ταυτότητα, είτε διαβατήριο, είτε δίπλωμα οδήγησης.

- Τα μέλη μπορούν να παρασταθούν νόμιμα και να ψηφίσουν με εκπρόσωπό τους δυνάμει γραπτής εξουσιοδοτήσεως αρμόδια θεωρημένης. Σημειώστε ότι κάθε μέλος του Ταμείου που εμφανίζεται στην Γενική Συνέλευση μπορεί να εκπροσωπεί μόνο ακόμα ένα μέλος.

 

Αθήνα, 8η Οκτωβρίου 2018

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ευάγγελος Θωμόπουλος

                                        

Πρόεδρος