• ΤΕΑ INTERAMERICAN

• 8:00-16:00

Δευτέρα - Παρασκευή

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

(Κατ’ άρθρα 11 παρ. 1, 2 και 3, 12 παρ. 2α, 3 & 21 του Καταστατικού)

Αγαπητά μέλη,

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης των μελών του Δ.Σ. του Ταμείου της 13/12/2018,  σας προσκαλώ σε έκτακτη γενική συνέλευση του ΤΕΑ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 07 Ιουνίου 2019 στα γραφεία του ΤΕΑ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ επί της Λ.Συγγρού 124-126, ισόγειο από τις 17:00 μέχρι τις 18:00.

Θέμα της Γενικής Συνέλευσης είναι η τροποποίηση του άρθρου 21 του Καταστατικού, όσον αφορά το ύψος της τακτικής εισφοράς των χρηματοδοτουσών επιχειρήσεων, η οποία προτείνεται να αυξηθεί από το 4,25% στο 5,25% των τακτικών μικτών μηνιαίων αποδοχών.

Όπως γνωρίζετε, βάσει της διάταξης του Άρθρου 12 παρ. 2α του Καταστατικού, για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης, απαιτείται απαρτία των 2/3 των μελών του Ταμείου, ακριβώς γι’ αυτό το λόγο και προκειμένου να μην καθυστερήσει περαιτέρω η τόσο επωφελής αυτή τροποποίηση και να αρχίσουν να πιστώνονται τα χρήματα των εισφορών από την 01.01.2019, ως έχουν δεσμευτεί οι χρηματοδοτούσες εταιρείες, θα ακολουθηθεί η εξής διαδικασία:

• Μπορείτε να παραβρεθείτε αυτοπροσώπως στη Γενική Συνέλευση και να ψηφίσετε ή να εκπροσωπηθείτε από κάποιο άλλο μέλος, με γραπτή εξουσιοδότηση.
  • Μπορείτε να ψηφίσετε με απάντηση σε αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) οποιοδήποτε χρόνο μέχρι την Παρασκευή 07 Ιουνίου 2019 στις 18:00.
  • Εάν ούτε παραβρεθείτε, ούτε ψηφίσετε (μέσω e-mail) θα προσμετρηθείτε ως παρόντες και η ψήφος σας θα θεωρηθεί ως θετική στην πρόταση αύξησης της εισφοράς των χρηματοδοτουσών από το 4,25% στο 5,25% και στη σχετική τροποποίηση του Καταστατικού.

Αθήνα, 17 Μαΐου 2019

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.