• ΤΕΑ INTERAMERICAN

Δευτέρα - Παρασκευή

Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2020

Αγαπητά μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά την Γενική Συνέλευση του ΤΕΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ Ν.Π.Ι.Δ. της 18/12/2020 δεν επετεύχθη η αναγκαία απαρτία, βάσει του Άρθρου 12, περίπτωση 2.(δ). Σύμφωνα με το ίδιο Άρθρο, αν δεν επιτευχθεί η απαρτία, η Γ.Σ. συγκαλείται πάλι εντός είκοσι ημερών και βρίσκεται τότε σε απαρτία , εφόσον παρίσταται  σε αυτή το ένα δεύτερο (1/2) των μελών.

Για το σκοπό αυτό σας στέλνουμε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου νέα πρόσκληση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021. Παρακαλώ σημειώστε ότι και για την εν λόγω Γ.Σ., λόγω της πανδημίας και των περιορισμών που υπάρχουν για τις συναθροίσεις, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα όπως αυτή διεξαχθεί αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Στη συνημμένη πρόσκληση αναγράφονται αναλυτικά οι σχετικές τροποποιήσεις οι οποίες  τελούν υπό την  έγκριση των εποπτικών και ελεγκτικών Αρχών.

Τα Μέλη του Ταμείου μας καλούνται να εγκρίνουν τις προτεινόμενες τροποποιήσεις που αναφέρονται στην Πρόσκληση με αποστολή e-mail. Για το σκοπό αυτό επισυνάπτουμε ψηφοδέλτιο το οποίο πρέπει να συμπληρώσετε και να αποστείλετε στο   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.​ ​ακολουθώντας τις πιο κάτω οδηγίες :

• Για την κάθε μία από τις  τροποποιήσεις πρέπει να συμπληρώσετε το κουτάκι ¨ΣΥΜΦΩΝΩ¨ ή ¨ΔΙΑΦΩΝΩ¨ με την λέξη ¨ΝΑΙ¨ ή με ¨Χ¨ ή με ¨✓¨.
  • Σώζετε το αρχείο στον υπολογιστή σας.
  • Απαντάτε στο e-mail που σας έχει σταλεί επισυνάπτοντας το συμπληρωμένο αρχείο.
  • Εναλλακτικά, απαντάτε στο e-mail που σας έχει σταλεί αναγράφοντας ¨ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ¨
  • Προσοχή, σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιούμε την επιλογή REPLY, δεν κάνουμε REPLY TO ALL. Παραλήπτης του απαντητικού mail σας πρέπει να είναι αποκλειστικά το  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Ψηφίζουμε αποκλειστικά κατά την ημερομηνία και το διάστημαπου αναγράφονται στην Πρόσκληση.

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη, καθώς αν δεν έχουμε την αναγκαία απαρτία, η διαδικασία θα επαναληφθεί.

Με εκτίμηση

Ανδρέας Παναγιώτου

Διευθυντής ΤΕΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ Ν.Π.Ι.Δ.

Επισυναπτόμενα αρχεία:

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 7/1/2021